obs de Kameleon, Eexterveen

obs de Kameleon, Eexterveen

Video's


Foto's


Verslagen

lees meer

Koffielaantje

Door: Sophie, Filien, Mike, Jart, Nora, Nick en Isis

Vrijdag zijn we naar het Koffielaantje geweest. We moesten daar foto’s maken van dingen waar we vragen over hadden. Voor het maken van een scherpe foto, was het handig als je een kind kon gebruiken als steuntje. Volgens mij vond juf het ook super leuk. Wat ook nog leuk was, was dat je de buurt als geschiedenisboek gebruikte. Het was gezellig en super leuk.

lees meer

landelijk veranderlijk de oude melkfabriek

Door: Gerben, Ryan, Lars, Anna-Romee, Imke, Wout.S en Fleur

Vrijdag zijn wij naar de oude melkfabriek geweest. We moesten een foto maken van iets waar je een vraag over had. Het was best wel leuk om een foto maken. Als je een beetje wiebelde kon je ook iemand als steun gebruiken dat was wel handig. We hebben een leuk onderzoek gedaan naar alle oude dingen. Er waren wel veel interessante dingen. De vragen waren soms best wel moeilijk om te verzinnen.
Maar verder vond iedereen het wel leuk en de juf vond het ook super leuk. We gingen bij het maken van de foto’s ook liggen op onze buik en rug.

lees meer

landelijk veranderlijk uitkijkpunt Elzemaat

Door: Kyran, Ilse, Lisa, Thijs, Wout B., Mats, Niels en Mare

Vrijdag zijn wij naar de Elzemaat voor landelijk veranderlijk geweest. We moesten een vraag bedenken en daarbij een foto maken. Iedereen had een mooie foto gemaakt en er een goede vraag bij bedacht. We hebben een mooie groepsfoto gemaakt en het ging allemaal super leuk. Iedereen hielp elkaar met steuntje of iets anders. Er waren veel interessante dingen en interessante vragen. Verder had iedereen het naar zijn zin en ook de juf vond het erg leuk. Van sommige vragen wist je echt niet wat het antwoord is. En iedereen had een spectaculaire foto gemaakt.


« naar alle deelnemende scholen